Spørsmål om faktura for 2017?

Common Norge sender i disse dager ut faktura til registrerte medlemmer for medlemskontingent 2017. I år har vi tatt i bruk et nytt system med EHF. Ta kontakt med oss med en gang hvis du lurer på noe.

Ordinær medlemskontingent i Common Norge er kr 3.950 per kalenderår. Send spørsmål på faktura@commonnorge.no. Det er mange som kontakter oss i forbindelse med fakturering og vi er et lite sekreteriat. Alle får svar men det kan ta litt tid når pågangen er størst.

Common Norge er en forening av brukere for brukere og som medlem har du en rekke fordeler. Er du Lenovo-bruker kan du spare inn hele medlemskontingenten ved kjøp av to PC-er. Vi har flere gode medlemsavtaler på vegne av våre medlemmer. Det inkluderer gunstige priser fra blant annet Wulff og Glasspaper.

I tillegg til medlemsavtalene har vi et stort nettverk og gjennomfører årlig flere arrangementer innen ulike fagområder. Vet du om flere i din organisasjon som vil ha glede av vårt elektroniske nyhetsbrev? Du kan melde deg på her.

Common Norge er en brukerforening avhengig av medlemmenes engasjement for å utvikle seg. Har du lyst til å engasjere deg? Ta kontakt med daglig leder Øistein Tidemand-Johannessen.