Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Common Europe Congress 2024

3. juni - 6. juni

Common Europe, i samarbeid med FAQ400 (Italia), gleder seg over å holde sin årlige konferanse, Common Europe Congress, på Unahotels Expo Fiera i den fasjonable byen Milano. Det er også en flott mulighet for å utforske byen … så hvorfor ikke ta en familieferie samtidig?

Medlemmer av Common Norge får 300 euro i rabatt på konferansen. Frem til 30. april er det early-bird tilbud på €925, og du som er medlem betaler da €625 for hele konferansen. Rabatt på workshops, deltakelse en dag etc. får du oppgitt når koden tas i bruk.

Ta kontakt med oss for å motta rabattkode, så registrerer du deg på sidene til Common Europe når du har koden.

Blant fagområdene er IBM Power-maskinvare, applikasjonsutvikling, avansert rollespill, åpen kildekode-verktøy og språk, systemadministrasjon, Db2 og SQL, IBM Storage, IBM i-tjenester og mikrotjenester, sikkerhet og samsvar og mye mer. Det vil være et fullt AIX / Linux-spor. Det vil også være et komplett NextGen Common Europe-spor, rettet mot studenter, ansatte i tidlig karriere eller nykommere til Power Systems og IBM i. IBM Business Architects og bransjeeksperter kommer for å dele sin kunnskap om de siste nyhetene, kunde-erfaringer og praktiske temaer.

Les mer om konferansen på sidene til Common Europe

Detaljer

Start:
3. juni
Slutt:
6. juni

Arrangør

Common Norge