Norsk delegasjon til Milano

Eika Forsikring, IT Resoure Group, Infonor systems og Fremtind Digital reiser til Common Europe Congress i Milano 3. til 6. juni. I tillegg til åtte nordmenn reiser det flere fra Sverige og Danmark.

– Vi ser frem til en solid skandinavisk delegasjon under årets Common Europe Congress, forteller Erik Aasland fra styret i Common Norge.

Han er en av deltakerne som skal til Italia for faglig påfyll og nettverksbygging i begynnelsen av juni.

Common Europe har lansert NextGen. Deltakelse i NextGen er gratis frem til du fyller 30 år og inkluderer medlemskap i Common (Nord-Amerika) og deres enorme bibliotek med IBM i-utdanning.

– Det er rekruttert flere unge til IBM i-miljøet de siste årene, og vi håper å skape litt mer aktivitet her i Norge også. Derfor er vi interessert i å komme i kontakt med andre virksomheter som benytter IBM i på et eller annet vis.   

Aaslands tre kollegaer skal også reise til Commons  PowerUp 2024 i Texas i mai.

– Det skjer mye spennende på plattformen for tiden. Vår søsterorganisasjon Common Sweden arrangerer sin store konferanse i september, og vi håper på en norsk delegasjon dit også, understreker han. Våre danske Common venner har også noen interessante konferanser.


Jobber du med IBM i og ønsker å utvide nettverket. Send Erik Aasland en epost.