Spennende nyheter fra Lenovo

Syvende generasjon ThinkPad X1 Carbon, fjerde generasjon ThinkPad X1 Yoga, Yoga S940 og den nye 44” buede skjermen ThinkVision P44w (bildet) er noen av høydepunktene produktsjef Øystein Norstrøm trekker fram fra den siste lanseringen til Lenovo. Du møter ham på Hands-On-turné i februar.

– De nye X1-maskinene ser helt syke ut, for å si det mildt. Det kule med X1 er at Carbon er lettere og tynnere enn noen gang. Fullverdig ultramobil med alt du trenger. Et par nye designting. Så er den nye X1 Yoga som er den første ThinkPad-en i helstøpt aluminium. Nå er den også mer i størrelse med X1 Carbon, forteller produktsjef Øystein Norstrøm i Lenovo.

Lenovo X1 Carbon og X1 Yoga er basert på nyeste 8. generasjon Intel Core-prosessorer. De har en rekke nye spesifikasjoner. ThinkPad X1 Carbon kommer med synlig karbonfibervevd toppdeksel, mens X1 Yoga leveres med klassisk jerngrå aluminiums-chassis.

– I tillegg til X1-maskinene vil jeg trekke frem de nye Yoga-maskinene. Lenovo Yoga S940 er helt rå. Her får Yoga en del teknologi som vi tidligere bare har sett på ThinkPad.

Norstrøm er med Common Norge til Stavanger og Molde i februar, og selv om de nye maskinene ikke har kommet til Norge vil han snakke om hva vi har i vente. I tillegg kommer han til å vise eksisterende modeller, og presentere den nye sikkerhetsløsningen ThinkShield og ThinkVision P44w, en full 43,4-tommers HD-skjerm uten rammer.

– Sikkerhet blir bare viktigere og viktigere. ThinkShield er den nye sikkerhetsløsningen vår. Det handler om enhet, identitet, online og data – og hvordan du best ivaretar disse områdene, sier Norstrøm.

Du får alltid gode priser på Lenovo-produkter som Common-medlem, og kan spare inn medlemskontingenten på kjøp av bare to PC-er. Prislister og informasjon finner du her.