Reiser til PowerUp i Denver

I april inviterer Common USA til PowerUp-konferanse i Denver. For Erik Aasland og gjengen som jobber med IBM i hos Fremtind blir det en lenge etterlengtet tur, som egentlig var planlagt før Covid-pandemien.

– Vi gleder oss til faglig påfyll i USA. Vi hadde bestilt billetter før pandemien, og særlig for de unge utviklerne våre blir dette etterlengtet, forteller IT-konsulent Erik Aasland Fremtind.

I april reiser han til Denver og Common PowerUp-konferansen sammen med kollegaene Andre Hoai An Le Thanh, Benjamin Borgen Ha, Petter Johansson og Magne Kofoed (innleid konsulent fra IT Resource Group AS), samt Marianne Bremnes Ottersen og Therese Skram Føllesdal fra Eika. Der kan de velge mellom 300 ulike sesjoner og et stort utstillertorg på Sheraton Denver Downtown Hotel.

– Jeg har vært i kontakt med Embriq og IBM i Norge som skal til Common Europe, men det hadde jo vært morsomt om vi traff andre nordmenn i Denver. Det skjer jo veldig mye spennende for tiden, både med den nye utviklingsplattformen Merlin og innen kunstig intelligens. Vi jobber både med drift og utvikling, og ser frem til å bli inspirert og ta med oss nyttig kunnskap hjem til Norge, understreker Aasland.

En rekke navn som er kjent for medlemmer av Common Norge står på scenen i Denver, inkludert Torbjørn Appehl, Alison Butterill, Charles Guarino, Birgitta Hauser, Tim Rowe og Steven Will. Det er fortsatt mulig å melde seg på konferansen.