Glasspaper

Glasspaper tilbyr Commonmedlemmer utvalgte kurs, rekrutterings- og bemanningstjenster til meget konkurransedyktige betingelser.

Spar penger på Nordic Infrastructure Conference. Som medlem i Common Norge betaler du 8010 kr + mva, og sparer nesten en tusenlapp. Tilbud og påmelding finner du her.

På denne siden vil du finne de til en hver tid gjeldene tilbudene som gjelder for deg som Commonmedlem. Benytt deg av muligheten til å få rabatter på kurs fra Norges største IT-kursleverandør. Les også mer om de unike rekrutterings- og bemanningstjenestene du kan ta del i fra Glasspaper People!

Du finner oversikt over Common-tilbud på sidene til Glasspaper

Glasspaper har spisskompetanse innen rekruttering og utleie av IT- og økonomipersonell, samt at vi også er behjelpelige med å løse bemanningsbehov hos våre kunder innen administrative stillinger som kontor, resepsjon, markedsføring, HR og kundeservice. Som Common medlem er du sikret en større medverdi enn øvrige kunder enten du har behov for å leie inn vikarer eller konsulenter, eller du skal rekruttere nye medarbeidere.