Fem grunner til å reise til Stockholm

IBM Samhandlingsbrukergruppe arrangerer 11. og 12. juni sin første nordiske konferanse i Stockholm. Her er de fem beste grunnene til at du bør delta.

1. HCL overtar IBMs portefølje for samhandling (Notes/Domino, Connetions, Sametime etc) og toppsjefene for dette området i HCL vil være på konferansen. De vil ikke bare holde foredrag, de vil også svare direkte på dine spørsmål.

2. En agenda som har blitt applaudert i miljøet for variasjon, viktighet og faglig påfyll. Her er sesjoner for både teknikere, brukere, administratorer og de som sitter på pengesekken og tar strategiske avgjørelser.

3. Få se hvordan du enkelt kan integrere dine løsninger med andre plattformer som Office 365 og lignende, og dermed styrke og forbedre din infrastruktur.

4. Sjansen til å knytte nye kontakter, nettverke og utveksle erfaringer med ICS-kunder fra hele Skandinavia. Og du kan dele dine kunnskaper.

5. Ha det gøy mens du knytter nye kontakter. Vi inviterer til go-cart, bowling, shuffleboard og god mat som en del av konferansen. Det blir dessuten fine premier på selve konferansen.

Kom og bli med ISBG når de starter et nytt kapittel for alle nordiske brukergrupper, ved å opprette én felles brukergruppe for hele Norden. Framtiden er lysere enn på lenge! Meld deg på her i dag!