Få ting gjort

Common Norge har inngått et samarbeid med Produktiv Norge om kurs for medlemmene i Getting Things Done i Bergen og Stavanger. Kurset går over en dag inkludert teori og praktiske øvelser, og inkluderer videre oppfølging via en app på telefonen din.

Ønsker du å bli mer effektiv i jobben? Få gjort mer av de riktige tingene? Kanskje stresse litt mindre? Få mer oversikt og kontroll over alt du har forpliktet deg til? Oppleve mer mestring i hverdagen? Delta på et praktisk kurs som tar utgangspunkt i arbeidsflyten i din hverdag for å lære deg de fem stegene i Getting Things Done (GTD).

– Vi er veldig glade for at Common Norge har inngått et samarbeid med oss om å levere åpne kurs i Getting Things Done i Bergen og Stavanger. Vi har store forventninger til samarbeidet, ikke minst fordi Getting Things Done nå blir et regelmessig kurstilbud i alle de største byene, sier Espen Agøy Hegge i Produktiv Norge.

Du vil lære den grunnleggende tankeprosessen for å kunne fatte tydelige beslutninger og holde deg ovenpå dine forpliktelser. Etter kurset har du i tillegg fått etablert et system for å håndtere alle dine forpliktelser.

– Vi anbefaler alle å lære seg Getting Things Done, ikke for å bli mer travel, men for å bli helt trygg på at tiden brukes på de viktigste tingene, både når det er rolig og når det koker.

Oppfølging etter kurset

Undervisningen fortsetter etter kurset via en app på din mobiltelefon. Du mottar påminnelser, tips og råd og kan repetere metodikken over tid. Du får tilgang til lærerike videoer, dokumenter, artikler og andre ressurser.

Du følges opp av appen i 16 uker etter kurset og har tilgang på alt materiell der i 12 måneder. Du kan også måle din egen fremgang over tid, og få hjelp til å nå ditt mål om å komme i gang med GTD. Om du ikke ønsker app, kan du velge å få påminnelsene via epost i stedet. Du kan også få tilgang til alle ressursene via nettbasert pålogging.

Kurset fokuserer på:

  • Mestre arbeidsflyt sømløst gjennom de fem GTD-fasene: Samle, behandle, organisere, revidere, utføre
  • Fatte klare beslutninger på løse tråder
  • Lage en skisse av et GTD system for å håndtere dine prosjekter og handlinger
  • Oppnå null epost i innboksen regelmessig
  • Organisere prosjekter og relaterte oppgaver/handlinger
  • Overvinne utsettelsesadferd/prokrastinering
  • Prioritering

– Gjennom praktiske oppgaver, samarbeidsøvelser og demonstrasjoner fra kursleder legger deltakerne grunnlaget for å lage sitt eget system. Deltakerne vil i løpet av kurset ha laget en skisse av sitt GTD-system på papir og fylt det med innhold slik at de kan fortsette implementering på egen hånd, forklarer Hegge.

I 2015 gjennomførte Produktiv Norge en undersøkelse for å måle effekten av kurset etter ett år. Den viste en rekke fordeler. Last ned PDF fra undersøkelsen her.