Oppfordrer til oppgradering av Løsning1

Apper Systems AS vil fase ut tidligere versjoner av Løsning1 for å unngå at du som bruker går glipp av nye funksjoner og forbedringer. Den kanskje viktigste forbedringen i den nye versjonen er overgangen fra RPG til RPG Free Format.

– Det stilles stadig høyere krav til IT-systemer og for brukere av Løsning1 er det viktigere enn noen gang å sikre virksomheten sin ved å oppgradere til siste versjon, forteller Stein Syvertsen i Computanse AS.

Han har ansvar for Løsning1 i Norge på vegne av svenske Apper Systems AS, som eier og vedlikeholder systemet. De forteller at eldre versjoner av systemet nå vil fases ut.

– Ved å oppdatere til nyeste versjon er du sikret best mulig ytelse og sikkerhet. De som beholder eldre versjoner kan etter hvert få begrenset funksjonalitet og gå glipp av nye funksjoner og forbedringer. Det kan også oppstå kompatibilitetsproblemer og sikkerhetsrisikoer.

Den nye versjonen av Løsning1 har en rekke tekniske forbedringer, inkludert overgangen fra RPG til RPG Free Format.

– Oppdateringen betyr betydelig høyere programmeringsfleksibilitet og muliggjør enklere integrasjoner med moderne IT-systemer, som kan forenkle ditt daglige arbeid og forbedre arbeidsflyten, understreker Syvertsen.

Sikkerhetsmessig tar den nye versjonen et stort skritt fremover. Moderniseringen bidrar til økt systemkvalitet og sikkerhet, bedre beskyttelse for fremtidige sikkerhetsrisikoer og etterlevelse av nye databeskyttelsesforskrifter.

– Den nye versjonen har støtte for banktransaksjoner i henhold til den moderne ISO20022-standarden, inkludert SEPA-betalinger. Det er viktig fordi bankene ikke lenger håndterer det eldre Telepay-formatet.

Historisk har Løsning1 vært en bærebjelke for norske brukere, og Appers fortsatte engasjement for systemets utvikling bekrefter planene om å fortsette å investere i og forbedre plattformen.

– Endringer kan være utfordrende, men vi støtter våre kunder gjennom hvert trinn i prosessen, slik at systemet dere er så effektivt, sikkert og brukervennlig som mulig, understreker Syvertsen.