Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar: IBM-nyheter med Frank & Frode

13. oktober 2020 kl 10:00 - 10:45

Lurer du på hva som skjer på IBM Power og IBM i? Common Norge inviterer til gratis webinar med nestorene Frank Johansen og Frode Johansen fra KV IKT AS. De går gjennom de viktigste nyhetene som kan ha stor betydning for deg.

– Det har kommet flere nyheter fra IBM i år, men i Norge overlater de til partnerne å informere markedet. Frank og jeg har gått gjennom mange av nyhetene og kan love at det har skjedd mye spennende, forteller Frode Johansen.

Sammen med kollega Frank Johansen har han lenger fartstid på IBM maskinvare enn de fleste.

– Det har kommet en rekke annonsering på maskinvare den siste tiden, med de svært kraftige POWER9-serverne og høykvalitets NVMe flashdisker som noe av det viktigste. Med NVMe-disker kan du for eksempel kjøre opp til 99 prosent belegg uten at det forringer ytelsen. Prisene på lagring og servere har dessuten blitt mye gunstigere og vi kommer til å gi eksempler på dette, forklarer Frank Johansen.

Etter presentasjonen blir det mulig å diskutere med gutta. Meld deg på i dag, så får du Teams-invitasjon samme dag som webinaret arrangeres. Dette vil du ikke gå glipp av! Du finner lenken til arrangementet her.

Detaljer

Dato:
13. oktober 2020
Tid
10:00 - 10:45

Arrangør

Common Norge