Toppsertifisert på IBM vedlikeholdstjenester

Som første IBM partner i Norge er Pedab sertifisert som IBM TSS Champion. Frank Vådahl og Tore Thon har gjennomført siste fase opplæring og sertifisering for IBM Technical Support Services under IBMs Sales Mastery Program.

– Sertifiseringen som IBM TSS Champion er svært viktig for å sikre og bekrefte Pedabs kompetanse innenfor de mange alternative tjenestene IBM leverer under standard service- og vedlikeholdsavtaler, sier Country Manager i Pedab Norway, Roger Ison-Haug.
IBM service- og vedlikeholdsavtaler dekker standard vedlikehold på all IBM og Cisco maskinvare, så vel som maskinvare fra de fleste andre store produsentene. I tillegg til standard maskinvarevedlikehold, inkluderer det er bredt utvalg av verdiøkende tjenester som skal sikre oppetid på kundenes maskinplattformer.
– Inneværende år har vært et godt år for Pedab og våre partnere med rådgivning og
leveranser av IBMs service- og vedlikeholdsavtaler. Vi vil fortsette å gjøre vårt beste for å opprettholde kompetanse til å være den beste rådgiveren innenfor dette fagfeltet. I tillegg til Frank Vådahl og Tore Thon har vi ytterligere to personer til med sertifisering, som nå skal gjennom siste del av utdannelsen for å bli TSS Champions, sier Ison-Haug.