Store nyheter i Lenovo-prislisten

Vi lanserer nå den populære Lenovo-prislisten i nytt og enda mer oversiktlig design. Samtidig inneholder prislisten en rekke spennende nyheter, inkludert nye modellserier og økt rabattnivå på utgående modeller.

– Prislisten inneholder nå de fleste modellene fra vår nyeste generasjon datamaskiner. Blant nyhetene i denne utgaven er de nye modellene L380, L380 Yoga, X380 Yoga og vårt nye møteromsprodukt Hub500, som ligger under ThinkCentre, forteller Kristian Haugaasen i Lenovo Norge.

Du finner nyeste Lenovo-prisliste her

Nyheten T480 med dedikert grafikk overtar for T470p, men har forbedret ytelse og lavere vekt. Chromebooks er på plass i prislisten, og det samme er full range Lenovo E-serie og L-serie. Dessuten er det mulig å gjøre ekstra gode kjøp på utgående modeller.

– Varenumre merket i rødt er forrige generasjon modeller. Her har vi nå økt rabattnivået, slik at det er mulig å gjøre gode sluttkjøp så lenge lageret rekker.

Lenovo V-serie er også lagt inn i prislisten, og her får du pris ved å ta kontakt om volum leveranser. Noen produkter kan ha lanseringsdato for sent til å ha kommet med i listen.

– Dette er første gang vi benytter det nye designet på prislisten, og vi kommer til å fortsette å utviklet dette fremover. Vi håper det faller i smak hos Common-medlemmene, understreker Haugaasen.