Sikkerhet for alle penga

Løsningsarkitekt Anders Kringstad hos IT-sjefen har jobbet med IT-sikkerhet i 20 år. Under Lenovo-fagdagen 1. februar deler han sine erfaringer, og forteller hvorfor du er et lett offer – fordi du er norsk.

– Sikkerhet er en voksende utfordring, med stadig nye og kreative angrep fra profesjonelle aktører som både er ute etter å stjele sensitive data, eller å låse maskinen din slik at du må betale i dyre dommer for å få tilbake dataene dine, forteller Anders Kringstad hos IT-sjefen.

Han har 20 års erfaring med informasjonssikkerhet gjennom organisasjonen Underworld, en non-profit organisasjon etablert i 1999 som jobber med disse spørsmålene til daglig.

– Jeg kommer til å gå gjennom eksempler på angrep og hendelser de fleste norske bedrifter kan kjenne seg igjen i, og presentere løsninger som hindrer din bedrift i å møte neste arbeidsdag med krypterte PC-er, data på avveie og en aksjekurs i fritt fall. Foredraget gir innsyn i angriperes tankesett, hvem de er, hvorfor de angriper akkurat oss og hvordan vi kan forberede oss på morgendagens angrepsvektorer, understreker Kringstad.

Arrangementet er gratis og vi trekker ut en Lenovo-tablet blant deltakerne. Les mer og meld deg på her.