September-kampanje på Lenovo P52s

Common Norge og Lenovo har samarbeidet i en årrekke. For å gjøre det enda enklere for våre medlemmer å få valuta for pengene, har vi i august en fokusmodell med ekstra god pris:

Lenovo ThinkPad P 52s i7-8550U, 15.6inch FHD, 16GB DDR4, 256GB SSD, M.2 OPAL2, nVidia P500 W10P 8265AC+BT 2X2 720p, 3yw, TopSeller (ND)

Nå kun kr 14.250

Spar kr 5 501 per PC

Er du ikke medlem? Bli det i dag og spar inn kontingenten på én PC*

* Priseksempel modell 20LB000GMX per september 2018. Veil pris kr 19 751. Ordinær medlemskontingenten er kr 3 950 per år. Ved kjøp av én PC-er sparer du kr 1 551. Alle priser er oppgitt eks. mva. Du får rabatt gjennom din eksisterende forhandler. Prisen gjelder i september 2018.

Kraft og ytelse

Bærbare PC-er har aldri vært raskere. 8. generasjons Intel® Core™-prosessorer med innebygd sikkerhet løfter både produktiviteten og kreativiteten. En avansert arkitektur med NVIDIA® Quadro®-grafikkort og 2 GB GDDR5 VRAM får fart på ytelsen. ThinkPad P52s fås i konfigurasjoner tilpasset ethvert budsjett, og er enkel å bruke. Det er bare å slippe løs kreativiteten med det samme.

Frigjør deg fra stikkontakten

Til tross for den tynne og lette designen er ThinkPad P52s en kraftig maskin, med et dobbeltbatteri som har nok strøm for en hel dag. PowerBridge-teknologien gjør at du får ting unna overalt, enten du befinner deg ute i felten, på kontoret eller på farten. Den avanserte arkitekturen med NVIDIA® Quadro®-grafikkort og 2 GB GDDR5 VRAM får fart på ytelsen. Hvis du vil ha best mulig visuell opplevelse med klare og skarpe bilder, skal du utstyre P52s med en LCD-skjerm med 4K UHD-oppløsning (3840 x 2160 piksler).

Sikkerhet på bedriftsnivå

ThinkPad P52s har sikkerhet i bedriftsklassen og funksjoner som letter administrasjonen og får opp produktiviteten. TPM-teknologi (Trusted Platform Module), en forbedret fingeravtrykksleser, pålogging via IR-ansiktsgjenkjenning med Windows Hello eller et HD-kamera med ThinkShutter bidrar alle til å beskytte data og personvern. Det velkjente ergonomiske ThinkPad-tastaturet vårt med bakgrunnsbelysning er optimalisert for Windows og holder deg produktiv – selv i svak belysning.

Rask tilkobling

Flytt data raskt mellom ThinkPad P52s og andre enheter ved hjelp av USB-C Thunderbolt™ 3, en teknologi som støtter samtidig tilkobling av skjermer med høy oppløsning og dataenheter med høy ytelse. Med to USB 3.0- og to USB-C-porter har du godt med kontakter. Hvis du vil være helt mobil, kan du legge til WWAN-tilkobling. Kjøp abonnement hos en tredjeparts mobiloperatør for å få tilgang til LTE-A-nettverk og koble til Internett uansett hvor du befinner deg.

Les mer om Lenovo ThinkPad P52s hos Lenovo