Se Lenovos nye bærbare i Trondheim

Alltid entusiastiske Øystein Norstrøm fra Lenovo kommer til Trondheim 1. februar for å vise frem den nye generasjonen bærbare PC-er. Det inkluderer alt fra toppmodellene i X1-serien til de svært gunstige og konkurransedyktige maskinene i den oppgraderte L-serien.

– Jeg kommer til å ta med de maskinene jeg har fra den nye L-serien, E-serien, T-serien og ikke minst nye X1 Yoga, forteller produktsjef Øystein Norstrøm hos Lenovo.

Årets lansering under CES for noen uker siden har hatt større fokus på entry-segmentet enn tidligere. Det er særlig L-serien som har blitt veldig interessant for norske kunder, med designelementer fra Yoga og større skjermer.

– Se på Lenovo L480, som nå er både tynnere, lettere og kraftigere. Den har fått en skikkelig oppgradering med mye nytt utstyr. L380 med 13,3” skjerm er også interessant. Det er en skjermstørrelse stadig flere etterspør.

Les også: Lenovo oppdaterer ThinkPad X1-serien

De nye bærbare maskinene fra Lenovo baserer seg på 8. generasjon Intel-prosessorer og har fått universal USB type C-strømforsyning. Flere av maskinene har ansiktsgjenkjenning, og det nye ThinkShutter-dekslet som gir økt sikkerhet ved at du enkelt kan dekke til kameraet. I tillegg har Lenovo lansert nyheter som side-dokking og den nye ThinkVision-skjermen.

– Jeg kommer til å presentere et bredt utvalg maskiner og det blir som alltid mulighet til å kjenne på og teste maskinene, i tillegg til at jeg svarer på spørsmål, understreker Norstrøm.

Det er gratis å delta på Lenovo fagdagen og vi trekker en Lenovo Tablet blant de fremmøtte. Merk: Det er begrenset antall plasser. Les mer og meld deg på her.