Rå ThinkPad til klassisk bildesign

Akkurat som ThinkPad handler bilprodusenten Aston Martin om å kombinere ytelse og eleganse. Da er det passende at de har benyttet ThinkPad P1 bærbar arbeidsstasjon til å designe sine nyeste modeller.

– Vi i Aston Martin forventer en høy standard på våre produkter. Vi ser tilsvarende verdier hos ThinkPad P1, sier Neil Jarvis, direktør for IT og innovasjon hos Aston Martin.

Den klassiske bilprodusenter kanskje mest kjent fra James Bond-serien. Her møtes britisk eleganse og det ypperste innen bilteknologi. De ser på Lenovo ThinkPad P1 som en mulighet for å planlegge, tegne, teste, simulere og produsere high-end biler til de mest kresne kundene i verden.

– Uansett om det er kreative teamet vårt som nyter godt av profesjonell grafikk eller fantastisk display, eller ledelsen som ønsker seg en ultra-tynn og lett maskin med stil, er ThinkPad P1 et godt valg for brukere på tvers av organisasjonen, sier Jarvis.

ThinkPad P1 ble lansert i 2018 og gir kunder som har store krav til ytelse og grafikk høy verdi for pengene. Maskinen er utrolig enkel å ta med seg uten tap av batteritid eller ytelse, og tåler at du kjører tunge 3D-operasjoner like godt som å sjekke e-post.

Digi.no gir ThinkPad P1 10 av 10: Denne Core i9-maskinen har den råeste OLED-skjermen vi har prøvd

Les mer om medlemspriser fra Lenovo og last ned prislister her