Lenovo sertifiserer server-partnere

I Norge har Lenovo nå gjennomført en tre dagers salgs- og teknisk sertifisering, samt en HCI-sertifisering. Dette er en del av Lenovos LEAP-program, og den økte kompetansen kommer kundene til gode.

– Vi jobber kontinuerlig med å økte kompetansen hos våre distributører og partnere, og har et ønske om at alle kvalifiserer til Lenovo Expert Achievers Program (LEAP), forteller Jan-Erik Vian, Sales Channel Specialist, Datacenter Group Lenovo Norway.

Gjennom tre dager på Rosenholm Campus ble det gjennomført salgssertifisering, teknisk sertifisering og en hyperkonvergert sertifisering på Nutanix.

– Vi hadde med oss Jure Vehar, som er Lenovo Enterprise and IBM Storage Instructor. Alle på kurset satte veldig stor pris på ham, som med sin kunnskap og framføring fikk stor oppmerksomhet fra deltakerne.

Det skjer mye på dataromfronten der hyperkonvergering og programvaredefinering er nøkkelord. Lagring og nettverk flytter inn sammen med serveren, og alt går mye raskere.

– For kundene innebærer sertifiseringen enda bedre faglig støtte i en verden der det skjer veldig mye veldig raskt, poengterer Vian.