Lenovo med store datasenter-nyheter

Den 23. august inviterer Lenovo til presentasjon på Kunstnernes hus i Oslo, der de introduserer over 16 nye produkter, 6 integrerte løsninger og to nye merkevarer. De kaller det selv den viktigste lanseringen i Lenovo Data Center Groups historie.

Er du forberedt på at datasenteret blir Future-Defined? 11. juli var en viktig dato for Lenovo Data Center Group. På samme dag som Intel lanserte er deres nye Purley/Skylake serverarkitektur lanserteer også Lenovo sin første egenutviklede familie av servere, lagring og nettverksprodukter under merkevaren ThinkSystem. De vil være klare til å levere de fleste av de nye produktene i løpet av august og inviterer til visning av hele Lenovo sin datasenterstrategi og -portefølje den 23. august i Kunstnernes Hus i Oslo.

Registrer deg her

Agenda

  • ThinkSystem Launch – Lenovo ThinkSystem Server introduksjon – 11 nye plattformer
  • ThinkAgile Launch – Fabrikkintegrerte Hyperkonvergerte Datasenterløsninger
  • Lenovo Storage – En ny ThinkSystem S-series SAN produkt og 3 nye StorSelect Software Defined Storage løsninger
  • Lenovo Networking – 4 nye Lenovo ThinkSystem 10, 25 og 100Gb Ethernet switcher
  • Lenovo Workstations – Med P-series Workstations, gjør vi avansert teknologi mer tilgjengelig, kraftigere og mer kostnadseffektivt enn noensinne. Bli med oss på en inspirerende reise hvor vi viser nye bruksområder og hvordan ny teknologi kan aksellerere innovasjon og effektivitet.

Dagen avsluttes med litt mat og drikke og samtidig mingle med andre gjester og folk fra Lenovo.