Lenovo best på pålitelighet

For fjerde året på rad opprettholder Lenovo kvaliteten på sine servere og blir kåret til den mest pålitelige produsenten av x86-servere. Deltakerne i undersøkelsen ga Lenovo høy score for tilgjengelighet basert på blant annet vedlikehold, support og dokumentasjon.

Det er i rapporten «ITIC 2017 – 2018 Global Server Hardware, Server OS Reliability Report» at Lenovo er kåret til best i klassen. Det er særlig sjette generasjon System x3850 X6-server basert på Intels Xeon E7-4800 v4 og E7 8800 v4-prosessorer som får 99,999 prosent i pålitelighet.

– Vi merker øket etterspørsel etter Lenovo servere, spesielt innenfor softwaredefinerte løsninger hvor høy serverpålitelighet er viktig, sier Espen Hjertø, General Manager Lenovo Global Technology AS.

Tilbakemeldingene fra kundene pekte også på Lenovos fleksible systemdesign og muligheter for hot swap av komponenter. Det gjør kundene i stand til å enkelt oppgradere systemet slik at du får skalerbarhet on-demand i begge ender. Du kan legge til komponenter uten å måtte fjerne serveren fra rack-et. Også entry level ThinkServers fikk en høy score på pålitelighet.

– Maskinvare med høy pålitelighet gjør min jobb som salgsrepresentant i Lenovo enkel og forutsigbar. Kunder som kjøper Lenovo-servere har en plattform som presterer uansett applikasjon, sier Håkon Viker, salgsrepresentant og Common-ansvarlig i Lenovo Data Center Group.

Lenovo beholder også førsteplassen i Technology Business Research sin årlige vurdering av kundetilfredshet for åttende året på rad. Her har 300 beslutningstakere innen IT gitt sine svar. I rapporten fremgår det at Lenovo scorer høyt på kundelojalitet fordi de møter kundenes krav til pålitelighet, ytelse og effektivitet.