Juli-kampanje på Lenovo T480s

Common Norge og Lenovo har samarbeidet i en årrekke. For å gjøre det enda enklere for våre medlemmer å få valuta for pengene, har vi i juli en fokusmodell med ekstra god pris:

Lenovo ThinkPad T480S i7-8550U 14inch FHD IPS AG 16GB DDR4 512GB SSD M.2 OPAL2 IntelHD620 W10P 3yw Intel 8265AC+BT TopSeller (ND).

Nå kun kr 15.650

Spar kr 3 389 per PC

Er du ikke medlem? Bli det i dag og spar inn kontingenten på to PC-er*

* Priseksempel modell 20l7001LMX per juli 2018. Veil pris kr 19.039. Ordinær medlemskontingenten er kr 3 950 per år. Ved kjøp av to PC-er sparer du kr 6 778. Alle priser er oppgitt eks. mva. Du får rabatt gjennom din eksisterende forhandler. Prisen gjelder i juli 2018.

 

ThinkPad T480s er Lenovos flaggskip, og er den ultimate bedriftmaskinen – den har alt du trenger av ytelse, sikkerhet, robusthet og mobilitet. Modellen kan utover sine kraftige spesifikasjoner, også skimte med blant annet hurtiglading, fingeravtrykksleser, blending av kamera (ThinkShutter), et privinnende tastatur, og mye mye mer. Som alle andre Lenovo ThinkPad maskiner, innehar den naturligvis også Milspek-godkjenning, en omfattende test rundt støt, fall, fukt, vibrasjon, støv, kulde, varme og liknende.

En IT-administrators drøm

ThinkPad T480 har brikkebasert fingeravtrykksleser, spoofingbeskyttelse som autentiserer påloggingsinformasjon og bidrar til å beskytte data, samt ThinkShutter, et nettkameradeksel som kan åpnes og lukkes. Den har dessuten integrert global LTE-A, som sørger for å holde deg tilkoblet når du er på steder uten Wi-Fi. I tillegg gjør Microsoft AutoPilot det enklere og raskere å konfigurere og distribuere hver enkelt T480. Ved hjelp av den skybaserte løsningen kan du forhåndskonfigurere hver PC, slik at de er klare til bruk rett fra esken.

Skaper økt ytelse – og interesse

Den nye 8.-generasjons Intel® Core™ i7-prosessoren har høyere ytelse og er mye raskere enn sine forgjengere, noe som kommer deg til gode i form av økt produktivitet. Når man legger til den forbedrede effektiviteten og hastigheten til DDR4-minnet (opptil 32 GB), får man et produkt som både gir deg kraften til en stasjonær PC og friheten til en bærbar PC.

Når form møter funksjon

Den nyeste T-serien med kontor-PC-er er inspirert av tilbakemeldinger fra ThinkPad-kunder og har en USB-C-dokkingkontakt på siden i stedet for på undersiden, noe som bidrar til at T480 bare er 19,95 mm tykk. Den har i tillegg en rekke anvendelige porter, inkludert den lynraske Intel® Thunderbolt™ 3. Dersom du må jobbe mens du er på farten eller har lite lys, gir det ergonomiske ThinkPad-tastaturet praktisk bakgrunnsbelysning.

Øk kraften uten å slå av

T480 leveres med innebygd strømvekslingsteknologi som standard. Denne nye teknologien løser problemet med advarsler om lavt batterinivå, særlig når du er på farten eller ikke har tilgang til en stikkontakt. Ved hjelp av teknologien kan du skifte ut et brukt batteri med et nyladet – uten at du behøver å slå av maskinen. Du kan også velge en T480 med et batteri på 72 Wh, som kan brukes **opptil 30,3 timer mellom hver lading.

Gjør det med berøringer

Ved å utstyre T480 med en berøringsskjerm (tilleggsutstyr) kan du jobbe mer intuitivt – og ha det mer moro i pausene.

Praktisk – og likevel sikker

Takket være Windows Hello, en fingeravtrykksleser og et infrarødt kamera (tilleggsutstyr) kan du enkelt logge deg på ved hjelp av en finger eller et smil. Hvis ikke leveres standardwebkameraet med ThinkShutter, et fysisk deksel som du kan skyve til side når du vil bruke kameraet, og lukke når du er ferdig med å bruke det.

Testet for tøff bruk, bygd for suksess

Alle bærbare PC-er i ThinkPad-serien testes nøye for pålitelighet og slitestyrke, inkludert evnen til å tåle skadelige fysiske og miljømessige faktorer.

Høyere nettsikkerhet – på den enkle måten

Når man skal logge på nettsteder eller utføre betalinger, må man ofte huske mange forskjellige passord. Men dette problemet løser FIDO-autentiseringen (Fast Identity Online) som er innebygd i den nyeste generasjonen bærbare PC-er i ThinkPad-serien. FIDO forsterker og forenkler sikkerheten når du er på nettet, ved å pakke inn bruker- og påloggingsopplysninger i tre lag med sikkerhet. Denne globale løsningen skaper dessuten høyere sikkerhet ved nettbaserte tjenester og reduserer organisasjonens kostnader. Alle tjener på det.

Én ting mindre å tenke på

Alle T480 leveres i tillegg med en standard, verdensomspennende garanti som gir ekstra trygghet. Med garantien kan du få eksperthjelp i 160 land.