Hold PC-en din ren og fri for bakterier

Lenovo ThinkPad har alltid hatt ekstremt god byggekvalitet. I tillegg til å tåle fall, støv, vibrasjoner og andre påkjenninger har tastaturet en anti-mikrobiell overflate som hindrer vekst av bakterier, mugg og sopp.

I disse tider er det viktig å være ekstra nøye med hygienen. Det er fort gjort at familiemedlemmer lånre PC-en, en kollega hjelper deg med noen oppgaver eller at du rett og slett har glemt å vaske deg etter du har vært ute eller til lunsj.

ThinkPad er en robust maskin, den tåler å bli rengjort og bør desinfiseres ved jevne mellomrom. Her er en guide til hvordan du gjør det:

Rengjøring av maskinens overflater, keyboard og skjerm:

  • Press ut overflødig væske fra desinfiserende våtserviett eller klut slik at den ikke drypper. Bruk en lofri og myk klut.
  • Bruk mildt desinfiserende våtservietter eller middel på kluten som er designet for kontor / hjemmebruk. Være så skånsomt som mulig.
  • Noen desinfiserende våtservietter designet for medisinsk bruk kan forårsake misfarging, skade overflater eller til og med påvirke enhetens funksjonalitet. Unngå ammoniakkbaserte, blekende og slipende rengjøringsmidler.
  • Tørk forsiktig av og vær forsiktig så du ikke drypper væske i datamaskinen. Ikke tørk av kontaktene.
  • Tørk over igjen med en ren klut eller mykt papir for å få av rester av rengjøringsmiddel.

Les mer her for detaljert beskrivelse

Trygg rengjøring med Lenovo Quick Clean Software

Lenovo Quick Clean er en applikasjon som lar deg deaktivere tastatur og mus slik at det kan desinfiseres. Brukeren kan bruke standard innstilt to-minutters tidtaker eller spesifisere en lenger eller kortere tidsperiode for å låse enhetene. Last den ned her.