Effektiv samhandling

Ikke la samhandling bli nok et system på toppen av alle andre, sier IBM Champion Hogne Bø Pettersen. Han kommer til fagdagen i Trondheim 19. september for å snakke om samhandling med fokus på: hva, hvordan, hvorfor og fallgruver.

Vet du hvor mye tid dine ansatte bruker på å finne informasjonen de trenger? Vet du hvor mye kunnskap og informasjon som ligger gjemt i folks epost eller glemte filer på serveren? Samhandling blir stadig viktigere, og det står på agendaen når Common Norge Midt-Norge inviterer til ny fagdag i Trondheim 19. september.

– Du har sikkert hørt om dem, disse konsulentene som lover et tall på hvor mye de skal øke produktiviteten til dine ansatte ved å lære dem digital samhandling. Jeg vil se på hva digital samhandling kan være, hvordan den bør være og gi deg inspirerende tips til hvordan du og dine medarbeidere kan endre på måten dere arbeider på, sier Hogne Bø Pettersen.

I tillegg til å være IBM Champion er han også leder av IBM samhandling brukergruppe hos Common Norge og har mer enn femten års erfaring i å hjelpe organisasjoner med å effektivisere samhandlingen og ta vare på kompetanse og kunnskap. Og nå vil han dele noe av det han har funnet ut med deg.

Høstens fagdag vil ha større fokus på high-end servere og datalagring fra Lenovo. Du får også muligheten til en hands-on kikk på bærbare maskiner og møter blant annet produktsjef Øystein Norstrøm. Arrangementet er gratis for Common-medlemmer.

Les mer og meld deg på her