– Det er viktig å møtes ansikt til ansikt

Hands On-medlemsarrangementet på Mesh 24. november ga de fremmøtte muligheten til å bygge nettverk, møte hverandre og ikke minst ekspertene fra Common-partner Lenovo, som presenterte et bredt utvalg modeller fra sitt sortiment.

– Nettverk er viktig. Det å møte andre folk fysisk og snakke med hverandre. Ikke bare de du kjenner fra før, men også nye mennesker, sa Common-leder Henry Karlsen da han åpnet Hands On 3.0 på Mesh i Oslo.
I løpet av et par timer fikk de fremmøtte et dypdykk inn Lenovos verden.
– Vi skal drive innovasjon og integrere virkeligheten med teknologi slik at våre kunder kan utnytte den til egen fordel, sa Johan Steffensen fra Lenovo.
Han ga en kjapp gjennomgang av det siste året fra Lenovo sin side, og viste til at Time kaller selskapet en av de beste historiene de siste ti årene. Deretter fikk deltakerne en gjennomgang av Lenovos arbeidsstasjoner, før Bay Magnar Engebråten gikk gjennom serverporteføljen. Han kunne fortelle at ThinkServer og x-series vil slås sammen til en felles serie i juni 2017, og understreket også kvaliteten på Lenovo sine servere. Engebråten oppfordret de fremmøtte til å laste ned referansearkitektur gratis på nett.

– I år har MultiMode-konseptet kommet for fullt. Vi tenker og bruker datamaskiner på nye måter, sa Øystein Norstrøm, produktsjef for PC-er hos Lenovo.
Med kjent og kjær entusiasme fikk de fremmøtte en gjennomgang av dagens modeller, og en liten kikk inn i fremtiden.
– Det blir ingen store endringer i porteføljen vår, men det kommer en ny generasjon prosessorer fra Intel og PC-ene blir stadig lettere og tynnere. Ny teknologi som USB Type C og Thunderbolt 3, samt stadig rimeligere PCI-disker, understreket han.
Avslutningsvis ble Aleks Sigal fra Industri Energi trukket ut som vinner av en Lenovo Yoga Book. Nå ser samarbeidspartnerne frem mot nye arrangementer.
– Hands On-arrangementene har blitt en viktig tradisjon for oss, og vi er takknemlige for alt Lenovo investerer i samarbeidet. Det setter medlemmene våre stor pris på, sier Øistein Tidemand-Johannessen, daglig leder Common Norge.