Derfor bør du bruke Teams

Microsoft Teams er en innholdsrik samhandlingspakke som gjør det enklere å ryddigere å dele informasjon og gjennomføre møter både eksternt og internt. Den finnes til og med i en gratisversjon. Nå kan du lære mer om dette smarte verktøyet.

– Teams er veldig bra til intern kommunikasjon. Du kan kutte drastisk ned på intern e-post og ikke minst dele filer som er tilgjengelig uansett hvor du er, enten via PC-en eller en mobil klient, forteller kursinstruktør Hogne Bø Pettersen fra iSi AS.

Han har lang erfaring med ulike samhandlingsløsninger og leder NCUG-brukergruppen i Common Norge. Den 26. februar kommer han til Ålesund for å kjøre kurs i Teams. Deltakerne får en grundig gjennomgang av alle mulighetene som ligger i verktøyet, med mulighet for å prøve seg i praksis.

– Teams er ekstremt søkbart, og du kan enkelt invitere inn eksterne personer til for eksempel videomøter eller chat. Du kommuniserer rett og slett mer effektivt og samhandler bedre med Microsoft Teams, understreker han.

Microsoft er i prosess med å legge ned Skype for Business, men Teams er et mye bedre og mer helhetlig produkt. Har du Office 365 Business Premium følger fullversjonen av Teams med gratis. Du kan også laste ned gratisversjonen av Microsoft Teams her. Merk at den har noen begrensninger i forhold til fullversjonen.

Les mer om kurset og med deg på her

Les mer om Microsoft Teams på hjemmesidene til Microsoft