Bli med til IBM i Rochester

KV IKT AS og Common Norge ønsker i samarbeide med IBM å arrangere en studietur til Rochester, Minnesota 4. til 8. september 2019. Alle som har vært med på disse turene tidligere vet hvor populære de har vært. Nå lurer vi på om du vil være med.

– Slike studieturer til Rochester ha vært gjennomført i mange år og med meget god feedback fra alle deltakere. Nå er det en del år siden sist en slik tur ble avholdt, 5 år siden i 2014, og vi ønsker å lodde stemningen blant kundene om det igjen kan være interesse for et slikt arrangement, forteller Frank Johansen i KV IKT AS.

Han har vært reiseleder for en rekke turer opp gjennom årene og kjenner IBM i USA svært godt. Det borger for et solid og lærerikt opplegg. Kundesenteret i Rochester er et av tolv slike sentre på verdensbasis.

– Ved et besøk hos IBM i Rochester i Minnesota, så får du anledning til å gå i dialog med sentrale personer i IBM som har med all produktutvikling for IBM POWER System i-plattformen, får verdifull kunnskap om de forskjellige fagområder og ikke minst blir man godt orientert om IBMs produktplaner og hvordan dette vil berøre din bedrift.

Målet er å få til en tur i løpet av 2019, med utreise onsdag og tilbaketur søndag. I tillegg til en to dagers briefing ved IBM Executive Briefing Center blir det tid til en sightseeing langs Mississippi-elven.

– Turen prises til selvkost og skal dekke fly, hotell, alle måltider og briefings. Hvis du er interessert kan du ta kontakt med meg på frank.johansen@kvikt.no. Jeg vil understreker at det ikke er en bindene påmelding, men bare en første interesse for å lodde stemningen. Får vi mange nok henvendelser setter vi opp turen, lover Johansen.