August-kampanje på Lenovo X1 Carbon

Common Norge og Lenovo har samarbeidet i en årrekke. For å gjøre det enda enklere for våre medlemmer å få valuta for pengene, har vi i august en fokusmodell med ekstra god pris:

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6, i7-8550U, 14inch FHD AG, 16GB, 512GB PCIe SSD, OPAL2.0, IntelHD620, W10P 3YW LTE TopSeller (ND)

Nå kun kr 17.650

Spar kr 3 776 per PC

Er du ikke medlem? Bli det i dag og spar inn kontingenten på to PC-er*

* Priseksempel modell 20KH006JMX per august 2018. Veil pris kr 21.426. Ordinær medlemskontingenten er kr 3 950 per år. Ved kjøp av to PC-er sparer du kr 7.552. Alle priser er oppgitt eks. mva. Du får rabatt gjennom din eksisterende forhandler. Prisen gjelder i august 2018.

 

ThinkPad X1 Carbon er ultralett og har et helt nytt utseende. Kombinasjonen av elegant design, responsiv ytelse og god pålitelighet gir det ypperste innen mobil produktivitet. Med global LTE-A-tilkobling (tilleggsutstyr), **opptil 15 timers batteritid og RapidCharge-teknologi kan du holde det gående uansett hvor dagen tar deg. Maskinen veier bare litt over en kilo.

En IT-administrators drøm

Den nye ThinkPad Pro-dokken med mekanisk USB-C-dokkingstasjon på siden fås for en rekke 2018 ThinkPad-enheter, noe som gjør den til en kostnadsbesparende dokkingløsning. Den forenklede mekaniske dokkingen er også tidsbesparende for ansatte som ofte jobber andre steder enn ved skrivebordet. X1 Carbon har robuste sikkerhetsfunksjoner, blant annet ThinkShutter, som dekker det forovervendte HD-webkameraet, og brikkebasert fingeravtrykksleser med beskyttelse mot spoofing, alt for å beskytte bedriftens data og gi en sikrere måte å autentisere påloggingsinformasjon på. Fingeravtrykksleseren fås ferdig klargjort for Microsoft AutoPilot, som gir mulighet for bedriftsklare forhåndsinnlastinger. Hva mer kan en IT-administrator ønske seg?

Få fart på sakene

De nye 8. generasjons Intel® Core™-prosessorene med fire kjerner har opptil 35 % bedre ytelse enn forrige generasjon. Også minnet er raskere med LPDDR3. Med et tilvalg LTE-A-kort er ThinkPad X1 Carbon alltid tilkoblet, uansett hvor i verden du befinner deg, slik at du kan jobbe like effektivt overalt. Hvis du i tillegg velger IR-kameraet, får du Glance-teknologi som kombinerer ansikts-, øye- og blikksporing slik at du kan plassere markøren og bytte vindu med en øyebevegelse!

Imponer både deg selv og andre

Velg en lett berøringsskjerm med FHD-oppløsning, eller en vanlig HDR-skjerm (High Dynamic Range) med WQHD-oppløsning, 500 nit lysstyrke og 100 % fargeskala pluss et tynt og holdbart antirefleksbelegg. Eller sats på den dramatiske utgaven med HDR-teknologien (stort dynamisk område) til Dolby Vision™, hvor skjermen har WQHD-oppløsning, 500 nit lysstyrke og 100 % fargeskala. Våre nye bærbare PC-er i X1-serien er de første som har Dolby Vision, og har derfor økt lysstyrke, utvidet kontrast, forbløffende nøyaktige farger og stor detaljrikdom. Uansett hva du velger, får du en sylskarp skjerm med smal ramme, bare 15,95 mm tykk. Og det beste av alt? Det går ikke ut over batteritiden!

Fra 0 til 80 på 60 minutter

X1 Carbon har en batteritid på **opptil 15 timer. Hvis du begynner å gå tom for strøm, sørger RapidCharge-teknologien for å øke kapasiteten til 80 % på bare en time. Så i løpet av en 60-minutters lunsj eller et opphold på reisen kan batteriet lades slik at det holder i **opptil 12 timer. Hva mer kan en reisende be om? Tilbake ved skrivebordet er det bare å smekke på plass det nye mekaniske dokkingsystemet på siden. Det gjør systemet stødig og kan brukes for flere ThinkPad-produkter.

Kloke mennesker snakker når de har noe å si

Med Cortana Premium kan du gi muntlige kommandoer til X1 Carbon fra 4 meters avstand. De integrerte 360-graders fjernfeltmikrofonene gir stemmen din den kvaliteten den fortjener. Reaktiver enheten med et enkelt uttrykk. Finn raskt og enkelt filer og kalenderhendelser. Du kan også sette systemet i moderne ventemodus for å spare batteri. Det er bare å snakke i vei – og være mer produktiv samtidig.

Lynraskt med Thunderbolt

X1 Carbon har Intel® Thunderbolt™ 3, en teknologi som gir lynrask dataoverføring fra Thunderbolt til USB-C, opptil 40 Gb/s. Når du kobler en kabel mellom USB-C-porten og en Thunderbolt 3-aktivert enhet, får du fire ganger så rask dataoverføring og dobbelt så god videobåndbredde som med andre porter. Strøm tilføres samtidig. Du får altså Thunderbolt 3, USB-C og DisplayPort, alt i ett.

Bygd for å kjøre og kjøre. Og kjøre.

Som med alle ThinkPad-er har vi også testet X1 Carbon i henhold til 12 militære spesifikasjoner og mer enn 200 kvalitetskontroller for å forsikre oss om at systemet fungerer under ekstreme forhold. Denne bærbare PC-en tåler røff bruk – fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen, fra nullgravitasjon til søl og fall. Forsterket kabinett med fire lag karbonfiber og ramme i magnesiumlegering gir ekstra styrke. Pålitelighet er mellomnavnet vårt.

Beskytt deg mot innsyn med et fingersveip

Det nye ThinkShutter-dekselet beskytter deg mot innsyn og hindrer at webkameraet blir slått på ved en feiltakelse. Med dette innebygde skyvedekselet kan du dekke det forovervendte kameraet når du bruker HD-kameraet. Det er brukervennlig og gir solid beskyttelse.

Dokking med et klikk

Den nye ThinkPad X1 Carbon kan integreres med ThinkPad Pro-dokken, et helt nytt dokkingsystem som kan brukes for de fleste 2018 ThinkPad-modeller. Den mekaniske USB-C-dokken kobles enkelt til to Type-C-hannporter som klikkes på plass på siden, plant med enheten. Dokken holder ThinkPad trygt på plass og lett på skrå for komfortens skyld.

Overbevisende sikkerhet

Logg raskt på med et fingertrykk, eller med ansiktsgjenkjenning hvis du velger IR-kameraet og bruker Windows Hello. I tillegg hindrer fingeravtrykksleseren biometrisk hacking takket være beskyttelse mot spoofing – fingeravtrykket lagres inni brikken og blir ikke sendt ut når du logger på. Dataene beskyttes av dTPM (discrete Trusted Platform Module), som krypterer informasjonen. Og om det ikke skulle være nok til å få IT-administratorer til å falle for den nye X1 Carbon, vil ThinkPads FIDO-autentisering overbevise dem.

FIDO (Fast Identity Online) forsterker autentiseringen og pakker inn tilgangsinformasjon i tre lag med sikkerhet. FIDO-autentisering gjelder for nettpålogging, for eksempel når du logger på nettsteder som Facebook eller Google eller betaler via PayPal, Visa osv. Denne globale løsningen gir bedre sikkerhet for nettbaserte tjenester, reduserer kostnader for organisasjoner og er enklere og tryggere for brukerne.

Du finner mer informasjon om modellen hos Lenovo