Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Løsning1 fagdag

6. mars kl 08:30 - 12:00

Årets viktigste arrangement for deg som bruker Løsning1. Applikasjonen er nå på versjon 2016, og vi vil se på nyhetene som har blitt lansert det siste året. Registrering fra 08:30 og oppstart kl 09:00. Vi er ferdige kl 12:00.

På agendaen:

  • Løsning1 tre år frem i tid v/Roar Rådahl i L1-konsult. Kundene kan trekke pusten og slappe av. Avtalen vi har med Jeeves Information Systems AB om forvaltningen av Løsning1 i det norske markedet løper videre som tidligere. Og det er ingen planer om endring fra noen av partene.
  • Risikoen ved å bytte forretningssystem v/Torbjörn Appehl fra Common Europe.Å bytte forretningssystem kan bli dyrt og er oftest langt fra det beste alternativet. Torbjörn Appehl i Common Europe mener mye kan gjøres med relativt små investeringer hvis du kjører IBM i på IBM Power. Det forteller han om under Løsning1-arrangementet i mars.
  • Vi presenterer en BI løsning fra Dimentional Insight. Se hvilke muligheter som finnes i BI løsningen for å støtte opp under den tradisjonelle rapporteringen, eller til bruk ved analytiske vurderinger. Muligheter og litt teknisk gjennomgang blir presentert.
  • Digitrade netthandel mellom bedrifter. Infonor Systems viser fram sin løsning for netthandel med ypperlig integrasjon med Løsning1. Her gjelder det å få kundene til å finne den informasjonen de trenger så enkelt som mulig. Digitrade har funksjonalitet for innsalg av kampanjer, messer, automatisk varepåfylling til desentrale lager eller butikker med mere.
  • Endringer i Løsning1 og kommende funksjoner v/Roar Rådahl i L1-konsult. Her går vi først igjennom noen av de siste endringene som er utført, men kommer også inn på hva kundene kan forvente seg av nyheter. bytte forretningssystem kan bli dyrt og er oftest langt fra det beste alternativet. Torbjörn Appehl i Common Europe mener mye kan gjøres med relativt små investeringer hvis du kjører IBM i på IBM Power. Det forteller han om under Løsning1-arrangementet i mars

Meld deg på her

Tid: Tirsdag 6. mars kl 09:00-12:00
Sted: KS Agenda Møtesenter i Oslo

Detaljer

Dato:
6. mars
Tid
08:30 - 12:00

Arrangør

Common Norge

Sted

KS Agenda Møtesenter
Haakon VIIs gate 9
Oslo, 0161 Norge
+ Google Map
Telefon:
+47 24 13 27 50
Hjemmeside:
http://www.ksagenda.no/motesenter/