70 deltok på Compello partnersamling

Triangel Solutions ble i konkurranse med Incadea og CGI kåret til årets Compello-partner 2016 da 70 deltakere fra 31 partnerbedrifter fant veien til Grand Hotell i Oslo 2. februar og den årlige partnersamlingen.

Compello Gruppen har over 90 ansatte og mer enn 50 partnere over hele Norge. Compello er Microsoft Gold Partner og var som eneste programvarehus lanseringspartner på Windows 10. Hovedproduktene er egenutviklede løsninger innen melding- og fakturaflyt. Compello Connect er en plattform for å håndtere fakturaer, transaksjoner og andre bilag på en trygg, rask og sikker måte. Under arrangementet ble Triangel Solutions kåret til årets Compello-partner. Blant kriteriene var tidlig bruk av ny teknologi, integrasjon, synlighet og kundereferanser.

– Vi ønsker å skape muligheter sammen med partnerne våre, og være 100 prosent partnerfokusert i en tid der partnerne er satt under press på grunn av nye måter å distribuere løsninger på, sa administrerende direktør Gustav Line.
Deltakerne fikk presentert også planene for Compello Partner Roadshow 2017, og ikke minst lunsj på tradisjonelle Grand Cafè. Se bilder fra arrangementet på Compello sine Facebook-sider.