Microsoft Dynamics Brukergruppe - Common
Common Norge

Microsoft Dynamics Brukergruppe

Daværende Concorde-gruppen ble etablert i 1997, da applikasjonen var eid av IBM Danmark. Den ble solgt tilbake til de opprinnelige eierne, som i sin tur solgte til Microsoft.

I dag består programvaren av Microsoft Dynamics AX og Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics CRM.

Foreningen, som er uavhengig, har nært samarbeide med Microsoft Dynamics og flere forhandlere og vil med dette samarbeidet være med på å styrke medlemmenes IT-kompetanse og videreutvikle Microsoft Dynamics-produktene og komplementerende løsninger.

Har du innspill til gruppen?

Ta gjerne kontakt med Common Norge sitt sekretariat: 67 58 80 50 for ytterligere informasjon.

Les mer om Dynamics hos våre medlemmer:

 • Spar tid med filtre i Dynamics NAV

  Tommy Winberg Kihle er teamsjef for Cloud hos Oseberg Solution. Her er hans beste tips om filtre i Microsoft Dynamics NAV som sparer deg for unødige tastetrykk og tid når du for eksempel skal sortere eller gruppere ordre.

 • Påmeldingen til Dynamics-konferansen åpnet

  Nå kan du melde deg på Dynamics høstkonferansen i september. Fram til 1. mai kan du spare 200 kroner på dagpakken og 400 kroner på deltakelse med middag. Du får også gode priser på Scandic Oslo Airport.

 • Styreleder Henry Karlsen og daglig leder Øistein Tidemand-Johannessen i Common Norge takker Jan Willumsen (i midten) for 20 års innsats i foreningen.

  20 år i Commons tjeneste

  Jan Willumsen var med på oppstarten av Dynamics brukergruppe ved årsskiftet 1996/1997. Det var problemer med lønnskjøring i daværende Concorde som gjorde at brukerne organiserte seg. Etter tjue år som tillitsvalgt takker han for seg i hovedstyret.

 • Vi vil skape en faglig møteplass

  I en tid med store endringer fra on premise-løsninger til skybaserte løsninger er det viktig å sparre med likesinnede for å velge riktig strategi, mener IT-sjef Jarl Eirik Bærø i Oluf Lorentzen AS.

 • Førstehåndserfaringer med Dynamics 365

  HTS Hans Torgersen & Sønn AS ønsket å samle ERP-løsningen på en plattform. Etter grundige overveielser falt valget på Microsoft Dynamics 365 fra Axdata. Under DynUG høstkonferanse kan du høre IT-ansvarlig Jostein Støen fortelle om erfaringene så langt.

 • Advokat Grethe Funderud Stillum og Hans Kristiansen fra Cap Gemini kommer til DynUG høstkonferanse.

  De første navnene til DynUG-konferansen

  Dynamics Brukergruppe inviterer til fagkonferanse på Gardermoen 20. og 21. september. Blant foredragsholderne er ERP-nestor Bo Hjort Christensen, forretningsadvokat Grethe Funderud Stillum fra Brækhus Advokatfirma DA og Hans Kristiansen fra Cap Gemini.

 • Dynamics fagkonferanse 2017

  DynUG brukergruppen er godt fornøyd med tilbakemeldingene etter ØK-IT 2016, og har begynt planleggingen av neste års fagkonferanse i slutten av september. Arrangementet vil bli på det sentrale Østlandet, og de ønsker innspill fra brukerne på innholdet.

 • Jørgen Kaufmann, Jaana Nylund, Taarja Laine og Jannie Søgaard Stengade fra Innofactor.

  Nok en vellykket fagtur til Danmark

  Dynamics brukergruppen DYNUG var 30. og 31. august på fagtur til Microsoft i Danmark. Det ble et vellykket arrangement både faglig og sosialt. Brukergruppen er allerede i gang med å planlegge neste års arrrangement.

 • Deler erfaringer med Dynamics AX7

  Under ØK-IT 2016 kommer Jørgen Krog Kaufmann fra IT-kjempen Innofactor for å dele deres erfaringer med overgangen til Dynamics AX7. Det inkluderer prosjektplaner, implementering, gjennomføring, datakonvertering, nye funksjoner og ikke minst erfaringer fra brukerne.