Common Norge

IBM-kampanje med fokus på nettskyløsninger

Gå ikke glipp av tilbud på den nye lagringsløsningen IBM Storwize V3700 og 60 dagers prøvekonto på kontorstøtte-løsning i nettskyen.

Prøv kontorstøtte i nettskyen!

Med IBMs nye løsning i nettskyen kan flere dele og redigere dokumenter, regneark og presentasjoner samtidig. IBM Docs (som ikke må forveksles med IBM Symphony) er kompatibel med dokumentformatene til både MS Office og Open Office. Du behøver ikke installere noe på din egen maskin, alt foregår via en nettleser og koster under 75 kroner per bruker per måned.

Til den samme prisen vil du også få: Epost og kalender (fritt valg av klient), webmøter, aktivitets-planlegger, nettsamfunn, chat, webmøte-planlegging, digitale skjemaer, diskusjonsfora, antivirus, antispam, backup, tilgangs- og versjonskontroll.

IBM docs kan integreres med en rekke tredjepartsløsninger Skype, Sugar CRM, Salesforce.com og andre. Samhandler du med andre som ikke har denne løsningen? Ikke noe problem. Du kan opprette så mange gratis gjestekontoer du ønsker for å samhandle med dine eksterne samarbeidspartnere og kunder.

Les mer her og skaff deg en 60 dagers prøvekonto!

Smarte og rimelige lagringsmuligheter

Trenger du raskt å kunne øke serverkapasiteten for å møte bedriftens behov? Med IBMSmartCloud Enterprise kan du leie en virtuell server for under én kroner per time.

Har du behov for ekstern lagring av data? Med IBM SmartCloud Enterprise object storage kan du få tilgang til nesten ubegrenset fil-lagring. Du får en selvbetjeningsportal med rask tilgang til virtuelle maskiner der du kan velge operativsystem og mellomvare, utviklingsverktøy og lagring. I portalen kan du velge den programvaren du ønsker fra en katalog og deretter velge serverkonfigurasjonen du ønsker å kjøre det på. En virtuell server ferdig til bruk i løpet av minutter. Les mer om IBM SmartCloud Enterprise her.

Kontakt Geirr Halvorsen (bildet) på epost eller telefon: 92 23 58 62.

Rimelig og enkel overgang til en
privat sky med IBM SmartCloud Entry

IBM SmartCloud Foundation er familienavnet til IBMs integrerte cloud computing løsninger og produkter. En av disse løsningene er en integrert nettbasert programvareløsning – IBM SmartCloud Entry – som legger til rette for en rask og rimelig måte å starte overgangen til en privat sky. IBM SmartCloud Entry kan leveres til følgende systemer: POWER, x86 og PureFlex.

IBM Storwize V3700 ny lagringsløsning fra IBM

Nye IBM Storwize V3700 er tilpasset SMB-markedet. Løsningen har mulighet for opp til 120 disker med til sammen 180 TB, effektivt plassert i en kompakt 2U-enhet. Her får du en rekke smarte løsninger som skal gjøre lagring rimeligere og mer effektivt, men i en mindre skala enn IBM Storwize V7000.

Pris fra kr. 65.921,-* eks mva

* Prisen forutsetter at du er Common-medlem før en eventuell bestilling

Ta kontakt med din forhandler for et tilbud!