Common Norge

Brenner for samhandlingsteknologi

Common-partner Glasspaper er på ISBG vårseminar for første gang. De har møtt mange som allerede har vært på kurs hos dem, og håper å knytte nye kontakter.

– Det er viktig for oss å treffe og bli kjent med Common-medlemmene, nå som vi har innledet et såpass omfattende samarbeid. Samtidig er samhandlingsteknologi viktig for oss, da vi rekrutterer en del personale med denne kompetansen, forteller Thomas Schibbye, daglig leder i Glasspaper People AS .
Han tok turen til Larvik med kollega Marianne Støen først og fremst for å knytte nettverk.
– Det har vært både inspirerende og spot on på en del av problemstillingene vi ser i markedet. Tonen her er familiær og uformell, men det faglige nivået er høyt. Vi har møtt mange som har vært på kurs hos Glasspaper i en eller annen sammenheng tidligere, og det er hyggelig.

Samarbeidsavtalen mellom Glasspaper og Common innebærer blant annet at hvis du rekrutterer gjennom Glasspaper får du som Common-medlem inkludert en dobbelt så stor kurspakke som alle andre.
– ISBG vårkonferanse har vært veldig inspirerende for oss, samtidig som vi treffer både kunder og potensielle samarbeidspartnere, sier Schibbye.
Du kan lese mer om Common og Glasspaper på denne siden.

  • lenovo